Dutch Team Security

Dutch Team Security, opgericht in 2007, is gespecialiseerd in havenbeveiliging volgens de ISPS-code. Al jaren passen wij deze vorm van beveiliging succesvol toe in het havengebied van Rotterdam.

Dutch Team Security is een jong, dynamisch beveiligingsbedrijf waar kwaliteit en dienstverlening voorop staan. Onze professionele medewerkers onderscheiden zich als het gaat om veiligheid, betrouwbaarheid, controle, gastvrijheid en nazorg.

 

Onze dienstverlening is breed en wordt op maat geleverd, zodat u zich volledig kunt richten op het ondernemen en uw zakelijk succes.

Dutch Team Security is uw betrouwbare partner voor professionele beveiligingsdiensten. Voor organisaties en instellingen, maar ook voor u zelf als persoon.

 

Dutch Team Security heeft jarenlange ervaring in de particuliere beveiliging op het gebied van objectbeveiliging, ISPS-havenbeveiliging en terminal beveiliging en brandwachten. Onze organisatie levert hoogwaardige beveiligingsdiensten afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

 

Wij komen altijd eerst bij u langs om de situatie te bekijken en dan geven wij direct advies over wat er moet gebeuren. U heeft uiteraard de gelegenheid om de beveiliging uitvoerig met ons door te spreken en eventueel wat bij te stellen. Door ervaren, vakkundige beveiligers en het actief meedenken, creëren wij samen met u de best mogelijke beveiligingsoplossingen!

 

Dutch Team Security zet zich in om particulieren en bedrijven te beveiligen in en om een haven. Wij zijn goed onderlegd in het vak en hierin gecertificeerd. Denkt u al langer over het beveiligen? Stel het niet langer uit, maar onderneem actie en neem contact met ons op voor een afspraak.


Adres : Dutchteam Security

                JLL Ten Katestraat 32

                3314 SP Dordrecht

Tel :       +31782032606

E-mail : info@dutchteamsecurity.nl

KVK: 24408358

BTW: NL002032432B57

IBAN: NL96RABO0136189431