Objectbewaking

Het beveiligen van gebouwen, terreinen & objecten is tegenwoordig een noodzakelijk feit. Zowel overdag als ’s avonds professioneel toezicht op onder andere bezoekers, leveranciers & in-en uitgaande goederen. Bedrijven krijgen steeds vaker te maken met diefstal, fraude & inbraken. Met objectbeveiliging is de veiligheid van terreinen, gebouwen, bezoekers en personeel gewaarborgd.

 

Dutch Team Security beschikt over gecertificeerde beveiligers die in het bezit zijn van zowel EHBO als ook BHV-certificaat, zodat ze niet alleen in staat zijn zorg te dragen voor de beveiliging maar ook adequaat kunnen handelen wanneer een onveilige situatie zich voordoet of bedrijfsongeval plaatsvindt en de juiste hulpverlening kan worden toegepast. Onze beveiligers kunnen ook als gastheer/vrouw worden ingezet, een visitekaartje naar uw bezoekers.

 

Voor de vaste objecten zetten we altijd ervaren beveiligers in die kennis hebben van uw pand, bedrijf en de werkzaamheden. U kunt efficiënt gebruikmaken van aanwezigheid van de beveiliger door extra werkzaamheden aan ons uit te besteden. Dit moet uiteraard niet ten koste gaan van de beveiligingswerkzaamheden. Denkt u hierbij aan lichte administratieve handelingen, het voorbereiden van de werkzaamheden van het personeel, of het inschakelen van apparatuur en verlichting.

 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie!


Adres : Dutchteam Security

                JLL Ten Katestraat 32

                3314 SP Dordrecht

Tel :       +31782032606

E-mail : info@dutchteamsecurity.nl

KVK: 24408358

BTW: NL002032432B57

IBAN: NL96RABO0136189431